Шматочки грудинки Aiguillette:тонкий шматочок, розрізаний уздовж внутрішнього філе. Ескалоп: шматочок філе без шкіри. Філе міньйон: внутрішнє філе, розташоване вздовж грудної клітки. Supreme: філе + шкіра + 1-е крильце.

Розташований аксельбант курка під сіткою, є один на філе, цей дуже пісний і багатий білками шматок можна приготувати різними способами для швидких і смачних страв.

дурень-залишає-його-там Дурень залишає його там, хто ніколи не чув про цю частину, яку зможе скуштувати найщасливіший за столом? Цей маленький шматочок м’яса трикутної форми розташований на спині курки, біля стегнового суглоба. Вважається одним із найніжніших шматків курки.');})();(function(){window.jsl.dh('WMPsZqrRKr3ixc8PwpSVOQ__35','

На сковороді

  1. Приправте їх голки сіль і мелений перець.
  2. Обсмажити їх голки По 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, додавши шматочок масла або ложку олії.
  3. Готово, можна насолоджуватися!

кінчик крила, плавник, криловий барабан.

Голка:тонкий шматочок, розрізаний уздовж внутрішнього філе. Ескалоп: шматочок філе без шкіри. Філе міньйон: внутрішнє філе, розташоване вздовж грудної клітки. Supreme: філе + шкіра + 1-е крильце.