Смакує страусине яйце те саме, що куряче яйце, але його величезний розмір робить його дещо менш зручним на кухні, ніж «звичайне» яйце. Для смаженого страусиного яйця потрібно постояти біля плити близько двадцяти хвилин. 29 листопада 2023

Нас часто запитують: «Чи відрізняється на смак страусине яйце від курячого?» Смак практично такий же, як у курячого яйця. Майже тому, що страусине яйце містить пропорційно більше білка, ніж жовток.

Страус на смак трохи нагадує вирізку: має грубу структуру та надзвичайно ніжний. Воно м'якше, тонше і м'якше, ніж яловичина. М'ясо страуса має легку, природну солодкість. На смак він також сильно відрізняється від іншого екзотичного або дикого м’яса.

М'ясо страуса має низький вміст холестерину та жиру, пристойний вміст білка та низьку калорійність. Ця комбінація відповідає сучасним харчовим нормам і вимогам.

Яйця коштують від 10,00 євро кожен.

Страусине яйце має a трохи солодший смак і більш пухка текстура порівняно з курячим яйцем. Це найбільші яйця, які зносить птах. Щоб розбити шкаралупу, знадобиться зубило і молоток або дриль.