Інгредієнт Свинячі ребра Свинячі реберця — це шматок м’яса, який тягнеться вздовж грудки з одного боку та частини філе міньйону, корейки та корейки — з іншого.. Цей фрагмент відповідає 14 ребрам тварини, взятим ближче до дна грудної клітки.

Свинячі ребра або Кустельозний Кустель по-французьки або Ребра для гриля! Вам сподобаються ці свинячі реберця (як їх називають на південному заході кустелюси!), які відповідають ребрам тварини на рівні грудної клітки.

Живіт або свинячий шлунок – це шматок м'яса, з якого складається живіт або черевце свині.

Його зазвичай готують шляхом посолу, приправ і сушіння, як пояснювалося раніше, для створення свинячого живота, що надає йому специфічного смаку та текстури. З іншого боку, бекон — це більш жирний шматок м’яса, який часто отримують з тієї ж частини живота свині.

Відомі під назвою Spare Ribs у США, свинячі ребра відповідають нижня частина, розташована між 14 ребрами і свинячою вирізкою. Ребра складаються з кісток, оточених тонким шаром дуже ніжного м’яса, покритого тонким шаром жиру.

Свинячі ребра — це серія ребер, які проходять уздовж грудки та частини філе міньйону. Смачно приготована на мангалі, ця заготовка користується все більшою популярністю у любителів смаженого на грилі та карамелізованого м’яса – ми часто говоримо про «ребра».