Також Французькі ковбаски, сосиски та сосиски фют від Zuivelhoeve усі вони не містять глютену, що робить їх ідеальними для вашої безглютенової снекової дошки!
Бренди, які відповідають стандартам FDA щодо безглютенової ковбаси, включають: Ковбасна компанія Aidells . Аль Фреско . Епплгейт .
Без глютену помічати США
- Udis.
- Пекарня Ньюберн.
- Даб.
- Livwell.
- геній.
- Trufree.
Ковбасу можна готувати з різного м’яса, включаючи яловичину, свинину, курку та індичку. Хоча саме м’ясо не містить глютену, багато ковбас містять наповнювачі, що містять глютен, сполучні речовини або інші інгредієнти, які можуть містити глютен, такі як хлібні крихти або пшеничне борошно .
Так, м’ясо природно не містить глютену . Соєві соуси та соуси теріякі зазвичай містять глютен, тому м’ясо, мариноване в цих соусах, як правило, небезпечно для людей із целіакією або нецеліакією, чутливою до глютену. Купуючи шинку, хот-доги чи ковбаси чи імітацію м’яса, вибирайте безглютенові сертифіковані продукти.