Час перетравлення продуктів: жирна риба (форель, лосось, оселедець) 50-80 хв. яйце варене – 120-150 хв. куряче м'ясо – 90-120 хв.

2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварена морська, відварена картопля, хліб. 3-4 години – курка та яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо.

4. Які продукти швидко перетравлюються? Серед швидкозасвоюваних продуктів виділяють приготовані фрукти та овочі, курку, індичку, рибу, різні каші, молочні продукти, горіхи, воду, мінеральну воду Donat та чайний гриб.

Перетравлення м'яса — звісно, ​​трохи довга історія! д.), яка залишить ваш шлунок приблизно через 30 хвилин, а жирна риба (наприклад, лосось, сардини, форель тощо) перевариться приблизно за 50 хвилин. Інші види м'яса перетравлюються довше і процес може тривати навіть два дні.