Вибираючи тістоміс, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей.

У відмінність від міксера, тістоміс має однозначні та прості функції. Відмінність конструкції насадок дозволяє використовувати дані агрегати для замісу тіста, з якого готують різні види виробів. Наприклад, вилковий тістоміс імітує ручний заміс тесту. Він доречний там, де випікають французькі багети чи чіабатту.

Зовнішньо спіральний тістоміс схожий на планетарний міксер. Та ж будова корпусу, так само в комплектацію входить спеціальна чаша – діжа, де і вимішується тісто. Але місильним органом тістомісу є спіральна насадка, чия ефективність незмірно вища, ніж у гака міксера.

При виборі такої техніки слід звернути увагу на такі характеристики:

  1. Потужність. Цей показник є одним із найважливіших. …
  2. Об'єм чаші. …
  3. Матеріал, з якого виготовлено чашу. …
  4. Кількість насадок та додаткових аксесуарів. …
  5. Панель керування та наявність таймера.

Oct 12, 2019