Вибираючи тістоміс, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей.
У відмінність від міксера, тістоміс має однозначні та прості функції. Відмінність конструкції насадок дозволяє використовувати дані агрегати для замісу тіста, з якого готують різні види виробів. Наприклад, вилковий тістоміс імітує ручний заміс тесту. Він доречний там, де випікають французькі багети чи чіабатту.
Зовнішньо спіральний тістоміс схожий на планетарний міксер. Та ж будова корпусу, так само в комплектацію входить спеціальна чаша – діжа, де і вимішується тісто. Але місильним органом тістомісу є спіральна насадка, чия ефективність незмірно вища, ніж у гака міксера.
При виборі такої техніки слід звернути увагу на такі характеристики:
- Потужність. Цей показник є одним із найважливіших. …
- Об'єм чаші. …
- Матеріал, з якого виготовлено чашу. …
- Кількість насадок та додаткових аксесуарів. …
- Панель керування та наявність таймера.
Oct 12, 2019