Виробники збільшують термін зберігання сиру, упаковуючи сир у герметичні ємності. Вони також додають розсіл і трохи сироватки і іноді лимонної кислоти. У такому вигляді моцарелла може зберігатись від 14 до 25 днів. За умови зберігання +1/+4°C.

Круглий сирМоцареллаукладається у відформовані під діаметр сиру ємності з нижньої плівки на відкритій зоні укладання продукту. Потім у камері вакуумування після відкачування повітря верхня вакуумна плівка припаюється до нижньої. упаковки розрізаються поперечними ножами та поздовжніми.

трьох тижнів Моцарелла для піци випускається у вакуумі без розсолу та може зберігатися на верхній полиці холодильника до трьох тижнів. А ось вже розкритий сирний брикет обов'язково помістіть разом з упаковкою в посуд, що герметично закривається. Інакше він швидко висохне та затвердіє.