У холодильнику приготована курка зберігається 3-4 дні., трохи довше сирої курки, яку слід споживати через 2-3 дні.

Спочатку почніть з подивіться на колір м'яса. Якщо останній стає сіруватим, це тому, що курка вже не в розквіті.. У той же час, якщо ви помітили сліди цвілі або будь-який непривабливий вигляд на приготованій курці, радимо уникати її споживання.

Термін зберігання вареної курки, який ми рекомендуємо, становить 3-4 дні в холодильнику (1-2 дні, якщо воно в соусі), і 2-3 місяці в морозилці..

Після приготування курка зберігається протягом трьох-чотирьох днів у холодильнику та чотирьох-шести місяців у морозилці.. Дайте курці розморозитися в холодильнику та з’їжте її протягом 24 годин.

Ось чому ми створили короткий посібник із зберігання вареної курки у вашому холодильнику. Куряча грудка: варену курячу грудку можна зберігати приблизно три-чотири дні в холодильнику, а сиру курячу грудку можна зберігати до двох днів. У будь-якому випадку краще зберігати курячі грудки в морозилці, коли це можливо.

Як визначити, що варена курка прострочена. Якщо ваша курка починає виглядати іншим кольором (темною або знебарвленою), виглядає слизовою, липкою або липкою, або неприємно пахне, пора її викинути. . 2 Звичайно, курка, яка була замаринована або занурена в соус, може не дати вам жодних ознак того, що вона псується.