Максимальний термін придатності тушонки для споживача 2 роки. А після відкриття консерви термін її становить 2-3 дні. Якщо тушонка знаходиться в залізній тарі, то після її відкриття вміст бажано викласти в іншу тару, наприклад, банку або тарілку.Oct 17, 2018

Тобто продукт залишається безпечним для вживання навіть згодом після закінчення терміну придатності. Але при цьому температура зберігання повинна бути від 0 до 20 градусів Цельсія. З початку 2012 року запроваджено новий ГОСТ на консерви вищого ґатунку, де термін зберігання встановлено 5 років.

Тушонку більше 2-3 років краще не зберігати. Зберігати тушонку рекомендують при температурі не вище 20 градусів із низьким відсотком вологості. Це може бути не тільки холодильник, а й льох або просто темне прохолодне приміщення.

Зберігається тушонка у герметичній тарі при температурі до +20°C та відносній вологості не більше 75 % до 36 місяців з дня виготовлення.