Варену рибу можна зберігати 2-4 дні в холодильнику, запечену рибу – 2-5 днів, а копчену рибу – 5-6 днів..

Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна, можливо протягом 1-2 днів.

Скільки можна зберігати смажену та варену рибу? Смажену та варену рибу після остигання можна зберігати в холодильнику протягом одного-двох днів. Перед вживанням її необхідно піддати термічній обробці в мікрохвильовій печі або розігріти на плиті.

Термічно оброблену рибу дозволено зберігати за кімнатної температури 2-3 години. За цей час вона має охолонути, стати придатною для вживання. Якщо за вказаний проміжок продукт не з'їде, слід помістити в холодильник. Готове страву зберігають 2 доби.