«Субпродукти — такий самий білковий продукт, як і м'язова тканина. Вони містять усі необхідні організму амінокислоти. У будь-яких субпродуктах, як і в м'ясі, міститься триптофан — амінокислота, важлива для нашого рівного та спокійного настрою.31 січ. 2020 р.
Що корисніше м'ясо чи субпродукти?
Субпродукти можуть бути кориснішими за м'ясо за вмістом вітамінів і амінокислот. Субпродукти І категорії, до яких належать печінка і мова, містять багато амінокислот і вітамінів — більше, ніж містить м'ясо. На відміну від субпродуктів II категорії ці субпродукти можуть зробити дієту більш поживною.
Які продукти входять до субпродуктів?
Що відносять до субпродуктів До субпродуктів І категорії відносять язик, печінка, нирки, мізки, серце, вим'я яловиче, діафрагму та м'ясо-кісткові хвости (яловичий та баранячий). Найбільшу харчову цінність становлять яловича та теляча язика (меншою мірою – бараняка та свиняча), печінка, нирки, мізки яловичі та телячі. Збережена копія