Житній хліб і сільський хліб чудово поєднуються зі стравами з сьомги і морепродуктів. хліб на заквасці, ідеально поєднується з рибними террінами, сардини на грилі, філе оселедця та рибний суп.

Житній хліб : морепродукти, риба, яйця (для мульєтів), м'ясні нарізки, сирки або пресовані сири. >

Легка кислинка і щільний м'якуш а сільський або житній хліб на заквасці Ідеально поєднується з «сільським» смаком качиного фуа-гра. Як гарнір ви можете запропонувати флер де сель, свіжомелений перець і чатні з інжиру, які покращать смак ваших тостів.

найчастіше, його нарізають товстими скибочками і подають холодним з солоними огірками, невеликою кількістю чатні на хрусткому хлібі, змащеному маслом. Іноді террін подають у традиційному посуді з ножем, щоб відвідувачі могли вичерпати шматочки та покласти їх на хліб.

Існує два основних способи подачі терріну. Найчастіше його нарізають товстими скибочками після повного охолодження. До столу подадуть великі скибочки мариновані огірки, трохи чатні або смаку, хрусткий хліб і масло .