Різдвяний пудинг Його готують за місяці до фестивалю, зберігають у темряві та багаторазово просочують коньяком. У день фестивалю його прикрашають падубом і фламбують. 16 грудня 2021 р.

сім'ї в Велика Британія та Ірландія Традиційно 25 грудня подають різдвяний пудинг або сливовий пудинг. Цей пудинг набуває особливого смаку завдяки тривалому терміну дозрівання. Багато британських сімей люблять церемонію перенесення фламбованого різдвяного пудингу в їдальню.

Англійський різдвяний пудинг складається в основному з сухофруктів, спецій і горіхів і зазвичай подається з коньяком або іншим алкоголем.

Ця термінологія пудингу поширена в Північній Америці та деяких європейських країнах, таких як Нідерланди, тоді як у Великобританії пудинги з яєчною густиною вважаються заварним кремом, а пудинги з крохмальною густиною вважаються заварним кремом. Blancmange посилатися.

Подекуди вже готують пудинг за кілька тижнів до Різдва, зазвичай в останню неділю листопада, підготовлений. Витягнутий з форми для пудингу або полотна для пудингу, його зазвичай поливають бренді та фламбують за столом.

Запечена Аляска зазвичай складається з шарів торта та морозива, прихованих під куполом запеченої меренги. В якості завершального штриха цю страву зазвичай поливають темним ромом і фламбують за столом.