Ананас, буряк, палички селери, яблука, огірки, морква, шпинат, дині, апельсини та виноград особливо підходять для обробки в відцентрових соковижималках. Дуже тверді, волокнисті або борошнисті фрукти чи овочі, такі як цукрова тростина, банани, манго та авокадо, не підходять для віджимання соку в цьому пристрої.

По суті, ви можете переробити будь-які фрукти в сік, віджавши їх. Підійдуть навіть опале фрукти – якщо на них немає гнилих плям. є ідеальними стиглі вишні, яблука, ягоди, груші, персики або виноград.

Наприклад, вони особливо гарні Виноград, полуниця, яблука, груші, смородина, ківі, ананаси, морква, огірки, буряк, селера та помідори підходить. Ви також можете вичавити сік із зерняткових фруктів, таких як вишні, сливи чи персики, не очищаючи їх від кісточок.

Можна покласти апельсин і цедру в соковижималку. Він повинен бути зрізаний відповідним чином і також мати органічну якість. Перевага цього варіанту в тому, що ефірні масла переходять в апельсиновий сік і підсилюють смак.

Деякі прості фрукти для початку Яблука, дині, цитрусові та ягоди . Цитрусові та полуниця містять багато вітаміну С, а дині корисні для вітамінів А та С. Морква, селера, огірки, помідори, буряк і листя салату також є популярними овочами, які ви можете спробувати.