Для цього звичайна квітка використовується як для хліба або випічки. Цю квітку ще називають кондитерською.

Філе риби, присипане борошном і обсмажене до хрусткої скоринки, виходить простим, але ситним блюдом. Борошно гарно підрум’яниться і на рибі утвориться невелика скоринка. Ця техніка використовується часто борошно універсального призначення використовується, і це чудовий спосіб почати.

Тому найкраще запікати в масло, яке добре витримує нагрівання. Вибирайте нейтральну олію, наприклад соняшникову, арахісову або рафіновану оливкову олію, яка не перекриває смак риби. Якщо ви справді любитель вишуканого смаку вершкового масла, трохи зменшіть температуру наприкінці випікання та додайте трохи вершкового масла.

Борошно для мальків риби Чудова – це а борошно для випічки на основі пшеничного борошна, сухарів і спецій, таких як імбир, селера та коріандр. Назва говорить сама за себе, він чудово підходить до смаженої риби або кібелю. Зберігати в прохолодному, темному та сухому місці в закритій упаковці.

Смажена риба з кукурудзяного борошна має золотисту пластівчасту скоринку з м’якою та ніжною внутрішньою стороною. Обсмажте рибне філе без кісток, покрите кукурудзяним борошном, лише за кілька хвилин, щоб отримати чудову закуску на обід чи вечерю.

Для цього звичайна квітка використовується як для хліба або випічки. Цю квітку ще називають кондитерською.