До тартару з морського окуня (сібаса) радимо подавати: Білий ельзаський рислінг. Білий Бержерак. Білі Могили.
Кілька порад щодо гладких і фруктових білих вин: Бода з домену д’Опільяк (Лангедок) Cairanne з маєтку Марселя Рішо (Південна Рона)
Основним критерієм поєднання стейку тартар є баланс між його насиченим пікантним смаком і додатковими профілями вина. Рекомендовані вина включають Morgon, Bandol rosé, Blaufränkisch і Nuits-Saint-Georges .
Віддайте перевагу сухому білому, свіжості та мінеральності: Мюскаде, Грейвс Блан, Шаблі. Мій вибір дня Шато Буско, Пессак-Леоньян, купаж Совіньйон 55% і Семійон 45%. Фруктове, свіже та живе вино, лимонні нотки якого чудово поєднуються з нашим барним тартаром.
Мінеральне, сухе та свіже Шаблі або живе, м’яке та збалансоване біле з Кот-де-Бон безсумнівні цінності з тартаром з лосося, у класичній версії з лимоном і кропом, з авокадо або в більш екзотичному вигляді з манго та лаймом.
Вибір різноманітний: вина червоні з Бордо (Кот-де-Бур) і південно-західного (Понтон, Кот-дю-Марманде, Лавільдьє), з Лангедока (Малепер, Ліму) до тих з Божоле (усі крю, Кото-дю-Ліоне), проходячи через долину Рони (Côtes-du-Vivarais, Côtes-du-Rhône) або навіть через Центр (…