«Вино в кружках» відноситься до вина, яке все ще знаходиться в бочці, а «після порції» — це півсклянки сухого після супу (традиція, яка втрачається, згоден). Більш азартні замовлять «мажор» (біле вино/лимонний сироп), «комунар» або «кардинал» (червоне вино та чорносмородиновий лікер).
Алкогольний напій, отриманий шляхом бродіння винограду. ➙ œno-, vini-; пінард знайомий.
Крутий: дубильний і кислий. Распё: Сказано про а вино дуже в’яжучий, створює враження, ніби дряпає піднебіння. Насичений: збалансований, але справляє враження тепла: потужний і сильний за алкоголем і кольором. Міцний: Енергійний і міцний (сказано про a вино червоний).
Енологія – це наука, яка спрямована на вивчення та розуміння вина.. Сфери його застосування варіюються від вирощування винограду до виробництва вина, витримки та пакування.
Деякі сленгові терміни для назви вина є vino, glogg і, для шанувальників спільнотної серії, no-no juice . Яку б назву ви не вибрали, вино, незалежно від його назви, завжди буде смачним.