Плече. Лопатка є еквівалентом шинки, але на передній частині свині. Цей шматок менш благородний, ніж шинка, але дуже ніжний і нежирний, і, перш за все, ідеальний для приготування печені!

Свиняча вирізка є одним з найменш жирних шматків свинини. Він ніжний, ароматний і містить менше жиру, ніж інші, більш жирні шматки свинини. Якщо її ретельно готувати, свиняча вирізка може стати смачним джерелом білка.

Маленька нежирна свинина – це a дуже специфічний шматок свинини, який часто використовують для приготування ковбаси (додайте сіль і спеції, перець і сіль) або деякі роблять свинячий фарш.

індичка Що таке нежирне м'ясо? Як не дивно, індичка – саме нежирне м'ясо. Низький вміст ліпідів робить це м’ясо обов’язковим для дієтичного харчування. Фактично, котлета з індички буде мати в середньому лише 110 калорій, менше, ніж авокадо.');})();(function(){window.jsl.dh('ucDsZtyREq-FhbIP052m8QE__27','

Філе міньйон славиться найніжнішим шматком свинини.. Він швидко готується, його можна готувати з різними соусами. Крім того, хоча це може бути дуже маленький м’яз свині, це соковитий і ніжний шматок.

Плече. Лопатка є еквівалентом шинки, але на передній частині свині. Цей шматок менш благородний, ніж шинка, але дуже ніжний і нежирний, і, перш за все, ідеальний для приготування печені!