Чому не виходять пишні панкейки?

Якщо не вдаватися до хімії, то тісто за рахунок глютену (звичайне борошно) постоявши або нагрівшись, дуже швидко перетворюються на клей. Ця густа, занадто щільна маса не може піднятися, і про пористу, пишну структуру панкейка можна забути. Приготуйте інгредієнти заздалегідь, розклавши по мисочкам.

Чи потрібно закривати кришкою панкейки?

Як приготувати панкейки Тісто виходить за густотою приблизно як для оладок. Сковороду розігріти, на суху поверхню налити кілька столових ложок тіста, воно плавно розтечеться у товсте коло. Накрити кришкою, смажити на вогні трохи менше середнього приблизно 3-4 хвилини або до появи характерних бульбашок.