Вихід – Стандартний вихід однієї порції страви. Одиниця виміру виходу – одиниця виміру, в якій вимірюється вихід страви (Грам, штука, порція і т. д.).

Визначається ціна продажу одного страви (кулінарного виробу) шляхом поділу загальної вартості сировинного набору на 100 порцій (якщо калькулюють 10 кг, то вартість ділять на результат, отриманий так: 10 кг/вага 1 порції).

Використовуйте «Ланцюжки» під час пропозиції страв та напоїв. Ставте питання для того, щоб дізнатися про переваги Гостя («Ялинка»). Пропонуйте у позитивній формі, без використання частки «НЕ». Пропонуючи страви та напої, використовуйте характерні слова Гостя – інструменти «підстроювання» під Гостя.