Рибу помити, почистити, додати часник, лимон, лавровий лист, розмарин і чебрець і викласти на деко. Додайте сіль, що залишилася, і ретельно покрийте рибу. Випікати в духовці при 180 градусах приблизно 50-60 хвилин. Потім його подають, подрібнивши сіль за допомогою ножа та молотка.
Краще використовувати сезонного морського окуня і бажано не менше 1,5 кілограма. Дрібна риба і культивована риба не дуже підходять для приготування риби в солі. Порадьте своєму рибалці, що ви будете готувати рибу в солі. Під час чищення не знімайте з риби луску та не пошкоджуйте її шкіру..
Як солити рибу? Як загальновідомо Рибу спочатку солять і витримують добу у власній воді, потім воду зливають і знову солять шарами і укладають у ящик.. При другому способі просолену і залишену почекати рибу на наступний день дістають і викладають на сонці приблизно на годину.
Одним із способів приготування риби в духовці є приготування риби, посипавши її сіллю. рибу таким чином Вона м'якша і смачніша, не втрачає поживних цінностей і не втомлює шлунок, як риба, приготована в олії.. Солона риба, як правило, готується з великої риби, наприклад морського окуня, морського окуня або морського окуня.
Розкладіть солону суміш на дно форми для запікання, щоб сформувати ложе для риби, покладіть рибу зверху і повністю накрийте її солоною сумішшю. Приблизно 20 хвилин в духовці на дровах при 250-300°C, 35-40 хвилин в домашній духовці готувати.