Ботан і капустянка відрізняються від інших креветок великими розмірами – до 15-20 см завдовжки. Холодолюбна Ведмедка, в відмінність від побратимів, покрита міцним хітиновим панциром, що нагадує на дотик крабовий. Креветки низькокалорійний продукт, його можна сміливо включати до дієтичного раціону.
«Ведмедка» – Креветка, яку варто спробувати! Найніжніше м'ясо морського мешканця має яскраве смаком, що нагадує крабове, який дбайливо зберігається разом з численними корисними речовинами дикого морепродукту за рахунок відварювання в морській воді відразу ж після вилову.
Як правильно є лангустини Найбільш поживними та м'ясними частинами морепродукту є хвіст та черево. У ресторанах, які готують морепродукти, вони подаються обробленими та очищеними. Також за допомогою вилочки можна витягти м'ясо з панцира, а щипцями розколоти ноги, щоб висмоктати м'ясо.