Як сушити яблука на зиму: 4 способи

  1. Традиційний спосіб: сушка на вулиці Розкладати яблука можна на будь-яких відповідних поверхнях, які у вас під рукою: на листах, тацях, картонках та інших …
  2. У духовці
  3. Сушимо яблука в мікрохвильовій печі.
  4. В електросушарці

Процес висушування відбувається близько 8 – 10 годин при температурному режимі 60 – 65 градусів. Варто відзначити, що час може змінюватись в залежності від сорту. яблук, від ступеня соковитості сировини та товщини нарізки.

Чи можна сушити яблука в мікрохвильовій печі? Однозначно так. Хоча цей варіант приготування менш популярний, ніж приготування в духовці або сушці для фруктів. Однак яблука в мікрохвильовій печі виходять такими ж рум'яними, помірно висушеними, якщо не перетримати, і з повним набором вітамінів у кожній скибочці.