Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте. Від того, скільки проведе в рідині тушка, залежить і результат.Apr 16, 2019

Можна, можливо вимочувати м'ясо у молоці. Як правило, вимочують його не менше ніж 6 годин. Існує інший спосіб, щоб підготувати кроляче м'ясо до приготування, – його потрібно вимочити у холодній воді протягом 1-2 діб, не забувайте періодично міняти воду, в якій вимочується м'ясо.

Під час обробки кролика, голову потрібно зберігати чистою, проте якщо ви її все ж таки забруднили кров'ю, то її слід промити і добре просушити. Якщо, після забою кроликаВи хочете виставити тушку на продаж, то її необхідно добре знекровити, а також потрібно, щоб тушка важила не менше одного кілограма.

Скільки гасити кролика у сметані залежить від віку тварини. Молодого кролика гасимо приблизно годину-півтори, дорослішого близько 2 годин. Коли м'ясо стане м'яким, вимикаємо вогонь, посипаємо блюдо нарізаною свіжою зеленню петрушки і все готове. Ось як готувати кролика, тушкований у сметані.