Кориця в паличках зручна при заварюванні в термосі або варінні у складі інших трав або молока, наприклад. мелену корицю зручніше класти у десерти. При покупці кориці в паличках та відсутності вказівки, яка саме це кориця – цейлонська чи касія, це можна визначити візуально.

Як замінити паличку кориці порошком і навпаки Якщо ви готуєте глінтвейн, а під рукою немає коричневої палички, можна замінити її меленою корицею. У цьому випадку використовуйте таке співвідношення: 1 паличка кориці = ½ ч. л. порошку кориці.

Кориця має заварюватися протягом 10 хвилин. Готовий напій пийте за півгодини до їди. Корицю можна заварювати кілька разів до втрати аромату. Щоб палички кориці надовго зберегли чудовий запах та корисні властивості, зберігайте їх у щільно закритій ємності у темному сухому місці.