Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе у холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Варені м'ясо, овочі, тушковане м'ясо та риба можна зберігати у холодильнику 3-4 дні. Смажена риба може пролежати лише 2 дні у герметичній коробці. Приготоване м'ясо, як правило, зберігається у середньому 3 дні.

При мінус 12°С зберігають: яловичину – 8, свинину – 3, баранину – 6, гусей, качок, індичок – 8 діб. Охолоджене м'ясо у тушах при вологості 85% та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.