Для упакованої пахлави термін зберігання залежить від жирності. від двох тижнів до півтора місяця. Її також можна заморожувати терміном до чотирьох місяців. У негерметичній упаковці термін зберігання не перевищує двох тижнів.
Правила зберігання рахат-лукуму Зберігати його потрібно в герметичній упаковці, оскільки солодощі взагалі "не любить" повітря. Найкращим місцем для заощадження рахат-лукуму є холодильник (+5 … +10 ° С).
60 днів Натуральний рахат–лукум загортають у пергамент і зберігають у прохолодному темному місці. Термін придатності препарату становить від 20 до 60 днів.
Відомий турецький десерт рекомендується зберігати у закритому місці, намагаючись не допускати контакту з повітрям. При недотриманні цих умов продукт, починаючи твердіти, швидко псується. Розрізаний на шматочки виріб краще зберігати загорнутим у пергаментний папір.