Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника становить 2 доби, при зберіганні при температурі від –2 до +2°C термін збільшений до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при температурі -18 ° C збільшує термін зберігання до 30 діб.16 сент. 2019 р.
Скільки днів можна зберігати копчену рибу у холодильнику?
Встановлені санітарні норми свідчать, що час збереження у холодильнику становить до 10-14 днів, у кімнатних умовах за збереження прохолоди – чотири доби. Можна використовувати морозилку, але в цьому випадку консистенція та смак будуть зіпсовані, їсти таку страву можна, але користі від неї буде мало. Збережена копія
Чи можна зберігати копчену рибу у пакеті?
Найкращий варіант, як зберегти копчену покупну рибу. використовувати вакуумні пакети. Продукт, оброблений гарячим і холодним способом, рекомендується тримати за різних температур: перший – від -2 до 2 градусів, другий – від 0 до 5 градусів. Збережена копія