В яких овочах найбільше води?
- Огірок. Зміст води: 96,7% …
- Салат айсберг. Зміст води: 95,6% …
- Селера. Зміст води: 95,4% …
- Редиска. Зміст води: 95,3% …
- Зелений перець. Зміст води: 93,9% …
- Кольорова капуста. Зміст води: 92,1% …
- Кавун. Зміст води: 91,5% води
Aug 15, 2017
Переважна складова частина м'яса – м'язова тканина, до складу якої входять: волога (73-77%), білки (18-21%), ліпіди (1-3%), екстрактивні речовини (1,7-2% азотистих, 0, 9-1,2% безазотистих), мінеральні речовини (0,8-1,0%).
Для виробництва м'яса потрібні тисячі літрів води Наприклад, для виробництва 1 кг свинини потрібно приблизно 6000 літрів води; для 1 кг курячого м'яса потрібно 4300 літрів. Є багато причин, чому ці числа досягають таких величин.