Скільки цукру Якщо робити рейтинг вин, то на першому місці буде шампанське – це продукт з найменшим вмістом цукру із усіх існуючих вин. У екстра-брют додають найменше цукруа кількість залишкових цукрів практично дорівнює нулю.

Топ 5 низькокалорійних алкогольних напоїв

  • напівсолодкому шампанському. Воно містить 120 Ккал;
  • напівсолодким винам або сухому шампанському – від 80 до 100 Ккал;
  • червоні та білі сухі вина (всього 65-86 Ккал у 100 гр).

Без шкоди для здоров'я та фігури можна випивати не більше одного чарки текіли, горілки або невелику склянку віскі. Калорійність на 100мл: 253 ккал. До складу лікеру обов'язково входить цукор та приблизно 20 відсотків спирту.