Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США вважає, що залишки готових страв або термічно оброблених продуктів повинні бути охолоджені або заморожені через 2 години після приготування, а максимум через 4 дні зберігання у холодильнику, не в морозилці, – з'їдені або викинуті.

Пластик пластику ворожнеча Звичайно, не кожен контейнер небезпечний, тому не панікуйте. Якісна тара з маркуванням 2, 4, 5 вважається безпечною для зберігання продуктів.

Безперечно, Скло було і залишилося найкращою ємністю для зберігання продуктів. Воно повністю безпечне для здоров'я, не псується з часом і не впливає на якість продуктів. Сучасні скляні тари для круп мають кришку із силіконовою підкладкою, яка забезпечує герметичність ємності.