Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів. 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватися зайва рідина.Feb 13, 2020

7Поставити в духовку розігріту до 220 градусів, як тільки тісто добре підніметься, зменшити на 180 градусів, всього піца випікається приблизно 25-30 хвилин.

Щоб така начинка добре пропеклася, її готують при температурі 180-200 градусів близько 50-60 хвилин. Закриті кальцоні з начинкою всередині готуються приблизно за тих же умов. При якій температурі готують піцуякщо продукти для начинки вже готові?

Італійська піца випікається швидко та за високої температури. Якщо хочете максимально наблизитися до «оригіналу», чиніть приблизно так само: розігрійте духовку і деко, на якому випікатимете до 220-240ºС – для дріжджового тіста і приблизно до 200ºС – для піци на листковому тесті.