Зазвичай для запікання 1 кг м'яса потрібна одна година. Але деякі види м'яса вимагають більше часу, Та й температура повинна бути вищою. Наприклад, яловичина більш жорстка та волокниста, ніж свинина, тому кілограм може запікатися півтора години. Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад.

Приготування м'яса у рукаві для запікання – Потім необхідно помістити м'ясо в жаровню та запікати при температурі 175-225° C, поки температура всередині м'яса стане не менше 60-65 ° C (при запіканні яловичини) і 72°C (при запіканні свинини).

Заморожені, старі, великі шматки готується довше. Невеликі шматочки молодого м'яса будуть готові за півгодини, великий шматок м'яса варимо близько години. Більш жорстке м'ясо «дорослої» тварини та великі шматки будуть готові приблизно за 1,5 години. При відварюванні баранини потрібно регулярно знімати пінку з бульйону.