Скорочення для аустенітної нержавіючої сталі це A1, A2, A3, A4 і A5. У нас є клас міцності 50 (м’який), 70 (загартований) або 80 (висока міцність). Особливо чиста нержавіюча сталь із дуже низьким вмістом вуглецю також має «L» у класі нержавіючої сталі, наприклад A4L.
Нержавіюча сталь A4-80: описує матеріал і клас міцності гвинта. Нержавіюча сталь A4: «А4» — загальна назва нержавіючої сталі класу корозійної стійкості. 80: «80» означає клас міцності гвинта.
«80» позначає мінімальну міцність на розрив, якій повинен відповідати матеріал (фактично гвинт або гайка після виготовлення). Тому А4-80 аустенітний кислотостійкий сорт нержавіючої сталі (зазвичай матеріал 316 – 316 або 316L), який пройшов холодну обробку для досягнення мінімальної міцності на розрив 800 Н/мм2 (МПа). .
Ось як ви знаходите себе A4 наприклад, такі позначення, як AISI 316 або V4A. Зрештою, незважаючи на різні назви, це завжди той самий Inox нержавіюча сталь, так званий один нержавіюча сталь Нержавіючий, з хорошою стійкістю до кислот і корозії.
Дві виїмки представляють A2, чотири – A4. Гайки або гвинти, які не мають маркування, зазвичай відповідають лише класу міцності 50. Якщо штамповано лише A2, застосовується міцність A2-70. для А4 міцність А4-70.
Найпоширенішим і найякіснішим варіантом на комерційних кухнях є хромонікелева сталь 18/10 (AISI 304) з номером матеріалу 1.4301. Ця нержавіюча сталь характеризується тим, що вона абсолютно стійка до іржі і, перш за все, дуже довговічна.