Гірчиця груба – це a гірчиці крупного помелу без додавання цукру – тому його можуть їсти люди, які хочуть сильну гірчицю для своєї їжі. Він також підходить для гірчичного соусу до вареної тріски.

Оригінальний “Zaanse Mosterd” – Гірчиця груба з гірчичного млина De Huisman добре відомий у Нідерландах.

Види гірчиці: від солодкої до гострої

  • естрагон-гірчиця: Улюбленець австрійців. …
  • Кремсер гірчиця. …
  • Діжонгірчиця. …
  • англійська гірчиця. …
  • солодше гірчиця: гірчиця до білої ковбаси. …
  • ротиссергірчиця. …
  • Інші спеціальні види гірчиці. …
  • Зерна гірчиці.

Карликовий луговий і гірчичний – саме те Добірні органічні насіння гірчиці, які подрібнені, подрібнені або повністю оброблені в особливо дбайливому виробничому процесі.

«Приправа» створюється, коли насіння подрібнюють або подрібнюють і змішують з рідиною . Оскільки насіння цієї гірчиці грубого помелу, отримана гірчиця лише помірно гостра.