Гірчиця груба – це a гірчиці крупного помелу без додавання цукру – тому його можуть їсти люди, які хочуть сильну гірчицю для своєї їжі. Він також підходить для гірчичного соусу до вареної тріски.
Оригінальний “Zaanse Mosterd” – Гірчиця груба з гірчичного млина De Huisman добре відомий у Нідерландах.
Види гірчиці: від солодкої до гострої
- естрагон-гірчиця: Улюбленець австрійців. …
- Кремсер гірчиця. …
- Діжонгірчиця. …
- англійська гірчиця. …
- солодше гірчиця: гірчиця до білої ковбаси. …
- ротиссергірчиця. …
- Інші спеціальні види гірчиці. …
- Зерна гірчиці.
Карликовий луговий і гірчичний – саме те Добірні органічні насіння гірчиці, які подрібнені, подрібнені або повністю оброблені в особливо дбайливому виробничому процесі.
«Приправа» створюється, коли насіння подрібнюють або подрібнюють і змішують з рідиною . Оскільки насіння цієї гірчиці грубого помелу, отримана гірчиця лише помірно гостра.