«Багато хворих вважають CHSP залежністю. Або вони вірили, що така поведінка дозволить їм їсти без «негативних» наслідків. У будь-якому випадку тривале жування та спльовування має фізичні наслідки: крім втрати ваги, страждають рот і горло, зуби та ясна, шлунок і кишечник.26 лютого 2018 р
У Жувати При м’якій жувальній гумці основний метаболізм збільшився приблизно на десять відсотків до 4,69 кілоджоулів на хвилину (1,12 кілокалорій), а при твердій жувальній гумці навіть на 15 відсотків до 4,91 кілоджоулів на хвилину (1,17 кілокалорій).
Фермент у слині розщеплює їжу, коли ви її жуєте. Це означає, наприклад, що хліб стає солодким після ретельного пережовування: вуглеводи розщеплюються на цукор ферментами слини, які ви відчуваєте солодкий смак у роті, перш ніж проковтнути.
Під час жування їжа розщеплюється за допомогою зубів і змішується з першим травним соком через язик. Це робить слина харчова каша Не тільки м’якше, м’якше і тому легше проковтнути. Він додає в їжу ферменти.
"Жування має величезний вплив на те, скільки ми їмо, тому що воно покращує відчуття голоду та ситості", – пояснює Барбара Плашка. Тому що, якщо ви жуєте повільніше, ви даєте своєму тілу можливість відчути відчуття ситості, яке завжди виникає приблизно через 15-20 хвилин.
Проста відповідь така Калорії, що споживаються під час жування та спльовування, незначні . Оскільки їжа не піддається дії травних ферментів шлунково-кишкового тракту, жири, білки та вуглеводи не перетравлюються (розщеплюються на дрібні шматочки) і, отже, не можуть засвоюватися.