Репутація вашої халви Не злипається Для чого ви повинні зробити? Спочатку розтопіть вершкове масло і додайте борошно, поки воно не було ні надто гарячим, ні замороженим. Процес смаження потрібно починати негайно. Борошно Якщо додати його, не просіявши, є велика ймовірність утворення грудок.
Борошняна халва незамінна для особливих і важливих днів. Найважливішим моментом є смаження протягом тривалого часу. За бажанням його можна приготувати на молоці або воді. Посилити смак борошняної халви, яка проста і практична у приготуванні, можна, додавши волоські горіхи.
Борошняну халву не можна їсти гарячою, ідеально підійде халва кімнатної температури або охолоджена в холодильнику. Охолоджену халву розкладають по тарілках і подають. Для полегшення травлення під час служби холодний Також подається щербет.
Якщо ви любите крупні крупинки в роті під час вживання халви, то на цьому етапі можна додати в суміш для халви волоські і лісові горіхи. Халву знімаємо з плити, охолоджуємо, формуємо за бажанням. Якщо хочете, на волоських горіхів, кориці або фундука Ви можете додавати такі продукти, як і відразу подавати. Насолоджуйтеся їжею.
репутація, Якщо його довго не упаковувати, тобто залишити на відкритому повітрі, він заведеться комахами і стане грудками.. Ось чому борошно має бути упакованим, щоб воно додавало здоровий спосіб їжі.