При варінні яєць додайте у воду ложку солі та оцтутоді шкаралупа сама відлітатиме від яйця при чищенні. При цьому під час варіння яйця не тріснуть і не витікає білок. Важливо не переварити яйця.Nov 25, 2021

Ця посада буде про те, як зварити яйця. без шкаралупи. Такі яйця називають Пашот. А процес варіння яєць без шкаралупи називається пошуванням.Проблема неакуратного білка

  1. Використовувати дуже свіжі яйця найвищої якості.
  2. Вода не повинна сильно кипіти, а лише злегка вирувати.
  3. Додавати у воду оцет
  4. Додавати у воду сіль.

1:014:07Suggested clip 57 secondsЯ варю яйця тільки так. Не тріскаються і легко … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Після варіння злийте гарячу воду з яєць і відразу обдайте їх холодною водоющоб з них легко очищалася шкаралупа. – яйця круто (цілком приготовлені білок і жовток) – час варіння 7-10 хвилин. Важливо не переварити яйця – Білок стає "гумовим", а на жовтку з'являється неприємний сірий наліт.