Цукрова пудра в деяких регіонах також називається цукровою пудрою і виготовляється шляхом подрібнення білого цукру. З цієї назви мається на увазі консистенція порошку або пилу. Оскільки цукрова пудра зв'язує вологу з навколишнього середовища, зазвичай додають кукурудзяний крохмаль. Це зменшує утворення грудок.

Цукрова пудра – це не що інше, як рафінований білий столовий цукор, який настільки дрібно подрібнений, що його консистенція справді нагадує пудру. – назва тут говорить все. Цукор як такий виготовляють із цукрової тростини та цукрових буряків. Складається в основному з сахарози.

… є меленого цукрового піску (а також цукровий пісок). В основному використовується для глазурі та для випікання, посипання пилом та прикраси.

Вона а Дисахарид (подвійний цукор). Сахароза утворюється в результаті реакції конденсації (з відщепленням води) з однієї молекули α-D-глюкози (піранозна форма) і β-D-фруктози (фуранозна форма).

Ви можете легко приготувати цукрову пудру самостійно, дрібно подрібнивши звичайний домашній цукор. Кавомолка або блендер корисні для цього, але не обов’язкові. І цукрова пудра, і цукрова пудра — це дуже дрібно тертий білий цукор.

Чи корисна цукрова пудра? немає Хоча цукрова пудра є джерелом швидкої енергії завдяки високому вмісту вуглеводів, йому не вистачає значної харчової цінності . Споживання великої кількості цукру може сприяти збільшенню ваги, карієсу та підвищеному ризику хронічних захворювань, таких як діабет і хвороби серця.