Альтернативи харчової соди: Кулінарна олія та гліцерин Кулінарна олія та гліцерин – дві хороші альтернативи! Додайте невелику кількість кулінарної олії або гліцерину до шару льоду, дайте йому подіяти, а потім видаліть розм’якшений лід пластиковим скребком.3 вересня 2024 р.

Харчова сода запобігає утворенню товстого шару льоду. Розморозьте морозильну камеру як зазвичай. Потім покладіть одну-дві столові ложки харчової соди на вологу тканину. Використовуйте це, щоб ретельно протерти стіни, стелю та підлогу морозильної камери.

Щоб запобігти швидкому замерзанню, Додатково обробіть внутрішні стінки морозильної камери харчовою содою, олією або гліцерином (див. вище). Нарешті знову подайте живлення на пристрій.

морозильна камера раніше Утворення льоду захистити: ось як це працює

  1. Розчиніть дві-три столові ложки харчової соди приблизно в одному літрі води.
  2. За допомогою ганчірки протріть розчином всі стінки морозилки або морозильної камери.
  3. Важливо: залиште ущільнення.

Від’єднайте прилад від мережі або вимкніть морозилку. Далі покладіть на дно товстий рушник, доведіть велику каструлю з водою до кипіння, а коли вона закипить, поставте каструлю на рушник у морозильну камеру, закрийте кришку і дайте їй постояти 15-20 хвилин. За цей час гаряча вода допоможе розтопити лід, який накопичився в морозилці.

Помістіть старі рушники або ганчірки для чищення в миску, щоб зібрати талу воду морозильна камера. Поставте каструлю з гарячою водою (не окропом) у морозильне відділення та закрийте дверцята. Через 10-15 хвилин пакетний лід розпушиться.