Походження пепероні Пепероні ще прийнято називати ”гострою свинячою ковбасою”, винайденої в Італії. Продукт набув популярності та визнання у всьому світі завдяки американським кухарям. Вперше діабола було додано до піци ”Pizza alla diavola”.
Ковбаса Пепероні. Знаменита ковбаска готується при змішуванні м'яса яловичини, курки, свинини зі спеціями та приправами. З такими спеціями домагаються пряного аромату та пікантного смаку.
Як це є З пепероні виходять відмінні бутерброди та сендвічі, годиться вона і для додавання у випічку, супи та салати. Найвідоміша страва з цією ковбаскою – придумана в Америці піца Пепероні. Склад цієї піци простий: тісто, ковбаса пепероні та сир моцарелла.
Однак спробуйте уявити смак пікантних ковбасок, що контрастує на тлі ніжного сиру моцарелла, який поєднує томатний соус. Ну і звичайно ж, головною особливістю піци Пепероні є приємна та легка гострота червоного перцю, яка входить до складу однойменної в'яленої ковбаси.