Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути у харчову плівку та відправити в холодильник на ніч. Таким чином волога всередині бісквіту рівномірно розподілиться, бісквіт не кришиться, його можна буде розрізати на кілька коржі, і смак його стане набагато кращим.
Усередині духовки залишаємо корж не довше, ніж 15-20 хвилин. Інакше високий шанс зіпсувати десерт. В рівній мірі він може пересохнути, так і розмокнути від конденсату.
Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки може зберігатися близько 3 днів.