суп тархана рецепт як?

  1. Тархану замочити у воді на 1 годину.
  2. Обережно змішавши олію, м’яту та томатну пасту в каструлі, додайте 4 склянки води та подрібнену тархану.
  3. Після додавання солі постійно помішуйте, щоб не було грудок.
  4. Коли закипить, припиніть помішувати і проваріть ще 5 хвилин.
  5. Насолоджуйтеся їжею.

А) 1 л теплої води 3,5 столових ложки Замочіть тархану, перемішайте і відставте. C) Коли частота серцевих скорочень досягне бажаного рівня, ви можете припинити змішування, залишити на слабкому вогні на 5-10 хвилин і подавати. Примітка: Рекомендується помішувати до кипіння. УСПІХІВ В ЗЦІЛЕННІ.

порошок Тархана, слід відкривати теплою або холодною водою. Найкращий спосіб розкрити порошок тархани – замочити його в теплій воді. Тепла вода допомагає пом’якшити тархану та запобігти її злипанню. Змочену в теплій воді тархану можна додати в майже киплячу воду для приготування супу.

суп тархана
РегіонСередня Азія, Анатолія, Балкани
Типсуп
Спосіб обслуговуванняГаряче
Основні інгредієнтиЙогурт, сушена м'ята, пшеничне борошно, сушений червоний перець, зелений перець

Інгредієнти Tarhana включають; борошно, йогурт, помідори, перець, цибуля та різні спеції є в наявності. Ці інгредієнти створюють унікальний смак і текстуру тархани. Хоча борошно та йогурт утворюють основну структуру тархани, помідори та перець допомагають збагатити смак тархани.