суп тархана рецепт як?
- Тархану замочити у воді на 1 годину.
- Обережно змішавши олію, м’яту та томатну пасту в каструлі, додайте 4 склянки води та подрібнену тархану.
- Після додавання солі постійно помішуйте, щоб не було грудок.
- Коли закипить, припиніть помішувати і проваріть ще 5 хвилин.
- Насолоджуйтеся їжею.
А) 1 л теплої води 3,5 столових ложки Замочіть тархану, перемішайте і відставте. C) Коли частота серцевих скорочень досягне бажаного рівня, ви можете припинити змішування, залишити на слабкому вогні на 5-10 хвилин і подавати. Примітка: Рекомендується помішувати до кипіння. УСПІХІВ В ЗЦІЛЕННІ.
порошок Тархана, слід відкривати теплою або холодною водою. Найкращий спосіб розкрити порошок тархани – замочити його в теплій воді. Тепла вода допомагає пом’якшити тархану та запобігти її злипанню. Змочену в теплій воді тархану можна додати в майже киплячу воду для приготування супу.
суп тархана | |
---|---|
Регіон | Середня Азія, Анатолія, Балкани |
Тип | суп |
Спосіб обслуговування | Гаряче |
Основні інгредієнти | Йогурт, сушена м'ята, пшеничне борошно, сушений червоний перець, зелений перець |
Інгредієнти Tarhana включають; борошно, йогурт, помідори, перець, цибуля та різні спеції є в наявності. Ці інгредієнти створюють унікальний смак і текстуру тархани. Хоча борошно та йогурт утворюють основну структуру тархани, помідори та перець допомагають збагатити смак тархани.