У 1987 році компанія SARA вирішує продати Kvarnen and Брати Бострем тепер керує пабом, маючи на меті перетворити його на модний вишуканий ресторан із величезною на той час акустичною системою.

ДОМАШНЯ КУХНЯ З 1908 РОКУ Ми знаємо свої фрикадельки. Рецепт передавався з покоління в покоління вже понад 100 років. У Kvarnen ви зможете відчути шведський бранч, обід і вечерю по-справжньому.

Поділитися: НОВИЙ РЕСТОРАН JÖNKÖPING: ресторан Hemma отримує нове життя з новими власниками: брати і сестри Йохан Гетберг, спортивний директор Tenshults IF, і Йохан Екфельдт, за яким, серед іншого, стоїть кавова імперія Johan & Nyström. З кавовим експертом за кермом новий ресторан також матиме суботнє кафе та бар вина та шампанського.

Сьогодні тиждень 37

  • понеділок. Капустяний пудинг з картоплею, вершковим соусом і брусницею.
  • вівторок. Шніцель з печеною картоплею та небесним соусом.
  • Середа. Смажене філе камбали з картоплею та соусом ремулад.
  • четвер. Смажена свинина з картоплею та цибулевим соусом Альтернатива: коричнева квасоля.
  • П'ятниця. Смажене куряче філе з картоплею, соусом із зеленого перцю та желе. Ціна 115 шведських крон. 10 карток 1035 шведських крон.

– Це так Муніципалітет Галсберг хто є власником млина, і сьогодні ми користуємося можливістю провести день відкритих дверей у суботу та неділю. Ми запрошуємо мешканців муніципалітету подивитися, над чим Ернст Кірхштайгер працював влітку 2018 року, – каже Магнус Ларссон, голова відділу бізнесу муніципалітету Гальсберг.

Історія фрезерного верстата Фрезерні верстати існують значно менше часу, ніж токарні , але їм все одно понад 200 років.