Як зробити глянсову поверхню на пиріжках?
Чим змастити після випікання Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак. Рослинним маслом без запаху – тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати. Сиропом – Дає глянсову поверхню.
Чим змастити пиріжки щоб вони блищали?
Чим змастити пиріжки та булочки
- Яйце. Для надання блиску поверхні пиріжків та булочок – використовують яйце. …
- Жовток. Більш насиченого та рум'яного кольору додасть скоринці жовток, змішаний із молоком або вершками. …
- Білок. Просто збовтайте вилкою білок і помажте пиріжки перед випіканням. …
- Солодка вода. …
- Масло. …
- Міцний чай.
Збережена копія