Як зробити глянсову поверхню на пиріжках?

Чим змастити після випікання Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак. Рослинним маслом без запаху – тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати. Сиропом – Дає глянсову поверхню.

Чим змастити пиріжки щоб вони блищали?

Чим змастити пиріжки та булочки

  1. Яйце. Для надання блиску поверхні пиріжків та булочок – використовують яйце. …
  2. Жовток. Більш насиченого та рум'яного кольору додасть скоринці жовток, змішаний із молоком або вершками. …
  3. Білок. Просто збовтайте вилкою білок і помажте пиріжки перед випіканням. …
  4. Солодка вода. …
  5. Масло. …
  6. Міцний чай.

Збережена копія