NPR повідомляє, що худобу, яку годують травою, відправляють на забій пізніше, ніж худобу, яку годують звичайним способом, тому що їх раціон містить менше калорій, тобто їм потрібно більше часу, щоб досягти оптимальної ваги для забою. І, як наслідок, з часом на догляд за ними витрачається більше грошей.Mar 13, 2023

Жодне дослідження не довело, що яловичина, вигодована травою, корисна для здоров’я. Але фунт на фунт, він може мати менше загального жиру та менше калорій. Крім того, яловичина, яку годують травою, містить у шість разів більше корисних для серця омега-3 жирних кислот, ніж звичайна яловичина, яку годують зерном. Багато людей також вважають, що яловичина, вигодована травою, є більш гуманним варіантом.

Усе м’ясо, вирощене на травах, має рибний, трав’яний або смаковий смак через високий вміст омега-3 жирних кислот. Смак Омега-3 жирних кислот чужий для більшості американців, тому що вони майже ніколи не їдять продукти, що містять навіть мінімальну кількість їх.

Яловичина, вирощена травою, є продуктом корів, які все життя пасуться на траві, може коштувати більше грошей за фунт. Вартість пов’язана з тим фактом, що велика рогата худоба, яку годують травою, досягає своєї ваги при переробці на повністю трав’яному раціоні.

Ось мої поради щодо бюджетного споживання чистого, якісного м’яса, вирощеного травою.

  1. Бюджет в якості м'яса перш за все. …
  2. Їжте більше овочів і фруктів. …
  3. Розкласти якісне м'ясо. …
  4. Купуйте більше заморожених фруктів і овочів. …
  5. Використайте все, що є у вашому холодильнику/морозильній камері, перш ніж поповнювати запаси.

The більш висока вартість є одним із недоліків яловичини, що вирощується на травах. Причини різниці в ціні зводяться до двох факторів – витрати ресурсів і масштаб. Велика рогата худоба, яку годують травою, зазвичай проводить на фермі довше, перш ніж її перероблять, і потребує більше землі, ніж тварина, яку годують зерном.