Ідея фарала є для зберігання асортименту закусок з тривалим терміном зберігання, який потім можна було б роздати сусідам або гостям, які відвідують під час Дівалі. Більшість із цих закусок популярні цілий рік, але під час Дівалі їх готують одразу у величезних кількостях, щоб з’їсти їх у будь-який момент.14 листопада 2020 р.

Для тих, хто не знає, Faral — це поєднання солодких і солоних закусок. Ці закуски є спеціально підготовлений для святкового сезону Діпавалі і релігійно розподіляються між родиною та друзями. Від Ladoos до Shankarpalis, кожен рецепт faral має власну форму, розмір і текстуру.

Чому ми святкуємо Дівалі? Дівалі знаменує повернення лорда Рами до Айодх’ї з Маа Сітою та лордом Лакшманом після 14 років вигнання та перемоги над королем Ланки Раваною. Індуси святкують Дівалі з різних причин. Фестиваль відзначає культурну спадщину країни та відзначається по всій країні.

Дівалі – це не тільки свято вогнів, а й свято солодощів. Індія має давню та багату традицію солодощів або «мітаїс», і вони мають вічне значення в індійській культурі. Солодощі символізують щастя, свято, добру прикмету та процвітання.

Ця пуджа виконується шукати благословення богині Лакшмі для процвітання та багатства.

З часом цей термін використовується для страви, спеціально приготовані з нагоди свята Дівалі. Ця дієта складається з деяких смажених солодощів, а також «Namkeens». Багато років тому ці продукти готували лише з нагоди Дівалі, тому людей дуже приваблював «Фарал» у перший день.