Особливість тартару полягає в тому, що м'ясо, з якого відбувається приготування, не проходить жодної теплової обробкитобто залишається зовсім сирим.Jul 28, 2016
Вердикт: не шкідливо Чимала частина їжі існує у форматі RAW: устриці, суші, карпаччо, тартар. При достатній якості приготування та зберігання вона є абсолютно безпечною.
Як я вже казав, у класичному варіанті – це сира яловичина. Зазвичай беруть вирізку, точніше її крайні частини, тому що центр йде на приготування стейку, це ніжна частина м'яса, яку легко пережовувати навіть у сирому вигляді. До речі, з цієї причини тартар прийнято нарізати кубиками.
Сире м'ясо краще засвоюється Більше того, у сирому висівці зберігаються ферменти, які прискорюють перетравлення їжі. Порція карпаччо засвоїться за 2-3 год, а добре просмажена відбивна пролягає в шлунку 5-7 год.