Він густіший і солодший за згущене молоко, що означає, що вони не можуть бути взаємозамінними. Його зазвичай використовують для приготування ситних десертів, таких як чарівні батончики з печивом, тістечка tres leches або легкий карамельний соус. Лише дві столові ложки згущеного молока містять 18 грамів доданого цукру.Nov 17, 2023
Цукор у згущеному молоці стає концентрованим, додаючи карамелізований смак під час обробки, тому це не зовсім те саме, що поєднання згущеного молока з цукром. Радимо дотримуватися того, що вимагає рецепт. У деяких рецептах, як-от у торті quatro leches, використовуються обидва молока, що забезпечує чудові та смачні результати.
Ці елементи по суті однакові з однією великою відмінністю: у згущене молоко не додається цукор. Підсолоджене згущене молоко також містить 60% води, але містить 40% цукру. Завдяки великій смаковій різниці, вони не можуть бути замінені один одним.
У крайньому випадку, зі згущеного молока можна приготувати підсолоджене згущене молоко. Змішайте 1 склянку згущеного молока з 1 1/4 склянки цукру. Нагрійте, поки цукор не розчиниться, потім остудіть. Щоб краще замінити підсолоджене згущене молоко, використовуйте сухе молоко.
Будучи концентрованими молочними продуктами, незбиране, знежирене та знежирене згущене молоко мають вищий вміст поживних речовин, ніж свіже коров’яче молоко. Ще більшу калорійність має підсолоджене згущене молоко.
Могло бути гази, судоми та дискомфорт у шлунку. Оскільки згущене молоко більш концентроване, ніж такий самий об’єм звичайного молока, воно містить більше лактози. Підсолоджене згущене молоко містить багато калорій, але в ньому також багато насичених жирів, що небезпечно для людей з діабетом і серцевими захворюваннями.