Просто нанизайте зефірку на паличку або шампур і потримайте 1-2 хвилини над вогнем або вугіллям. Такий десерт додасть різноманітності вашим літнім пікнікам на природі. Смажений зефір можна, можливо приготувати і вдома, використовуючи звичайну свічку або запальничку.

маршмеллоу; дерев'яні шпажки або зубочистки.Покрокова інструкція:

  1. Для початку правильно насадіть суфле на шпажки (по одному).
  2. Потім акуратно запаліть свічку.
  3. Піднесіть маршмеллоу до вогню та утримуйте протягом 5 – 7 секунд на висоті 3 – 4 см.
  4. Після того, як одна сторона підрум'яниться, переверніть зефір на іншу.

Jul 23, 2021

Спробуйте посмажити маршмеллоу на газовій плиті. Пастилки можна, можливо насаджувати на вилку, але врахуйте, що вона може почорніти від високої температури. І будьте обережні, щоб не обпектися.